ioan becali Dennis Man valentin mihaila Stranieri

Ioan Becali a anunțat ce se întâmplă cu Man & Mihăilă la Parma

Valentin Mihăilă a ajuns la Parma în 2020 de la Universitatea Craiova, în timp ce Dennis Man a plecat de la FCSB în 2021 și a semnat cu clubul din Serie B.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Iulie 2023, 20:28
Data actualizarii: Sambata 29 Iulie 2023, 20:27

Italienii au plătit pe Dennis Man nu mai puțin de 13 milioane de euro în 2021 celor de la FCSB, moment în care Transfermarkt îl evalua pe fotbalist la 6.5 milioane. Pe Valentin Mihăilă s-au achitat 9.1 milioane de euro, în 2020.

Ioan Becali a anunțat ce se întâmplă cu Man & Mihăilă la Parma

Ioan Becali, agentul celor doi fotbaliști de la Parma, a vorbit despre situația jucătorilor de la club și a remarcat faptul că amândoi vor evolua la echipa din al doilea eșalon al Italiei.

„Dennis Man și Vali Mihăilă vor continua la clubul de care aparțin. La un moment dat, a fost interes pentru Man de la Fenerbahce, dar el mai are încă doi ani și jumătate de contract cu Parma si va rămâne pe loc.

În aceeași situație este și Mihăilă, care are de parcurs o perioadă de recuperare. Sper ca amândoi să facă un sezon bun în Serie B și să devină fotbaliști determinanți pentru Parma”, a spus Ioan Becali, potrivit PlaySport.

Ioan Becali știe cine e favorită să câștige campionatul României

Ioan Becali a vorbit despre lupta la titlu și a remarcat faptul că FCSB, vicecampioana anului trecut, e favorită, având în vedere că echipa lui Elias Charalambous a început bine noul sezon și a reușit să obțină un rezultat pozitiv și în cupele europene (1-0 vs. CSKA 1948 Sofia).

„Lupta la titlu va fi foarte încinsă. Cred că va fi un sezon foarte strâns, 4-5 echipe vor lupta să câştige campionatul. Cred că FCSB este favorită ca întotdeauna, dar CFR Cluj, CSU Craiova, Farul şi chiar Rapid vor fi adversari redutabili. 

Ar fi timpul ca FCSB să câştige titlul după cei 8 ani în care a tot ieşit pe locul doi. Campania de transferuri a fost echilibrată şi inspirată, iar începutul este excelent.

Când FCSB incepe bine sezonul, e foarte greu, dacă nu chiar imposibil, să ţii pasul cu ei. Oricum, dacă sezonul trecut Hagi a reuşit să iasă campion cu Farul cu doi copii de 17 ani titulari, înseamnă că nivelul campionatului este destul de slab”, a spus Giovanni Becali, potrivit PlaySport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!