Încă un român la Fiorentina! Tânărul mijlocaș a semnat cu italienii și s-a întâlnit și cu selecționerul Iordănescu 

Fiorentina Primavera Alex Adamcsik Italia Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Februarie 2022, 22:28
Data actualizarii: Vineri 25 Februarie 2022, 22:34

Fiorentina Primavera și-a asigurat serviciile încă unui jucător român.

Alex Adamcsik a semnat un contract cu Fiorentina Primavera, acolo unde va evolua la echipa U18. Tânărul jucător vine de la Prosport Academy și va întări lotul lui Alberto Aquilani. 

Italienii informează că a semnat deja contractul și și-a urmărit coechipierii la ultimul meci al grupării viola, împotriva lui SPAL. Acolo a fost prezent și selecționerul Edward Iordănescu, iar Adamcsik a profitat de ocazie pentru a se fotografia cu el. 

„Semnătură nouă de perspectivă pentru Fiorentina. Recent, mijlocașul român Alex Adamcsik a semnat. Jucătorul din promoția 2004 vine de la Prosport Academy și va întări lotul lui Aquilani. 

Fotbalistul a participat și la ultimul meci al grupării Viola, împotriva lui SPAL, acolo unde a fost și selecționerul României, Edward Iordănescu, care a venit pentru a-i observa pe compatrioții săi, Louis Munteanu și Andrei David”, scriu italienii de la fiorentina.it

Louis Munteanu, încă un gol pentru Fiorentina Primavera

La meciul jucat sub privirile lui Iordănescu, dar și ale noului său coechipier, Louis Munteanu a reușit să marcheze în victoria 2-1, din semifinalele Cupei Italiei Primavera. Românul a fost titular și a marcat în minutul 40, golul egalizator, din penalty. 

Două goluri a reușit să marcheze românul în acest sezon, în 7 meciuri jucate. Louis Munteanu a fost transferat de Fiorentina U19 în septembrie 2020 de la FC Viitorul, actuala Farul, în schimbul a 1.7 milioane de euro. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!