Harta celor 33 de jucatori imprastiati de Chelsea prin Europa in aceasta vara. Unde e Manea, pustiul cumparat pe 3 mil euro

Harta celor 33 de jucatori imprastiati de Chelsea prin Europa in aceasta vara. Unde e Manea, pustiul cumparat pe 3 mil euro

Chelsea isi permite nu numai sa aiba un lot de top cu salarii uriase, dar si o echipa intreaga de rezerva.

33 de fotbalisti legitimati de Chelsea au fost trimisi in aceasta vara sub forma de imprumut in toate colturile Europei.

Pe lista apare si Cristi Manea, fundasul cumparat de englezi de la Viitorul contra sumei de 3 milioane de euro. Manea a fost imprumutat de Chelsea la Mouscron.

Chelsea i-a mai imprumutat si pe Salah la Roma, Cuadrado la Juventus, Moses la West Ham, Delak la Sarajevo, van Ginkel la Stok, Piazon si Michael HEctor la Reading, Perica la Udinese si alti 5 jucatori la Vitesse Arnhem, iar lista continua.

Pentru Cristi Manea, imprumutul la Mouscron este important pentru a prinde meciuri si a demonstra ca poate evolua la un nivel inalt.

Manea este primul produs de milioane al Academiei Hagi, pentru ca "Regele" sa anunte acum ca si Ianis a fost transferat la Fiorentina.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 7.000 de oameni și-au cumpărat vechime în muncă. Ce trebuie să facă românii care vor să procedeze la fel
BRAT
Modifică setările cookies