BOMBA! Hagi se bate cu Lucescu pentru postul de antrenor al Galatei! Turcii anunta ca Il Luce merge la Istanbul impreuna cu fiul sau!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Aprilie 2016, 08:54
Data actualizarii: Miercuri 20 Aprilie 2016, 09:02

Viitorul antrenor al Galatei are sanse mari sa fie roman. "Lucescu e in proportie de 85% antrenorul Galatei", anunta azi Fanatik. 

Galata e intre Hagi si Mircea Lucescu in aceste momente. Regele ar fi dispus sa preia echipa din Istanbul pentru a treia oara, insa mai are si alte oferte si ii este greu sa se desparta si de Viitorul.

Mircea Lucescu in schimb e gata sa plece de la Sahtior din cauza problemelor din Ucraina. Fanatik, cel mai mare ziar de sport din Turcia, anunta azi pe prima pagina ca Lucescu s-a intalnit cu "baskanul" Galatei, Dursun Ozbek, si si-a dat acordul in proportie de 85% sa preia echipa din vara. Lucescu ar urma sa-l aduca in staff-ul sau pe Razvan Lucescu, dar si pe Emre Asik, fostul sau jucator din Turcia.


"E treaba mea daca am sau nu oferte. Ma priveste doar pe mine", a spus Hagi cand a fost intrebat de ofertele din ultima perioada. Rubin Kazan si Galatasay sunt doua din cluburile care ii fac oferte Regelui.

"Exista in continuare extrem de interesante pentru el. Gica trebuie sa ia repede o decizie, pentru ca noul sezon bate la usa. Sunt discutii avansate pe care le are pentru a prelua alt club. Eu stiu foarte clar ca a ramas in picioare oferta de la Rubin Kazan, dar are si o propunere buna din Turcia. Pentru el ar fi un pas important sa conduca o echipa la un club cu buget mult peste ceea ce e la Viitorul", a declarat Cristian Bivolaru, directorul general al Viitorului, in ProSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!