Victor Angelescu, prima reacție după ce doi jucători au solicitat restanțele de la Rapid: ”Nu ne interesează”

Victor Angelescu Alexandru Pacurar Rapid Tibi Balan Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 15:40
Data actualizarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 15:40

Victor Angelescu, finanțatorul Rapidului, a oferit o primă reacție după ce alți doi jucători și-au solicitat restanțele de la clubul din Giulești.

Este vorba despre Alexandru Păcurar și Tibi Bălan, care au dechis deja un proces cu clubul Rapid. Recent, oficialii giuleșteni au plătit sumele restante către Julio Cesar, care se ridicau la 600.000 de euro.

Acum, Angelescu spune că jucătorii români nu au ”nicio șansă” de a câștiga un proces cu gruparea giuleșteană.

"Orice jucător român n-are nicio șansă să câștige un proces cu noi. Nu există nicio problemă! Alți jucători români au pierdut procesul cu noi. Legal, noi nu avem de dat niciun ban. Doar din cauza regulamentelor FIFA, UEFA, există o problemă cu jucătorii străini. Orice jucător din România este înscris la masa credală.

Nu ne interesează ce spun acești doi jucători, pentru că șansele lor sunt zero. Legal, nu avem nicio problemă", a spus Victor Angelescu, conform Fanatik.

Rapid a câștigat procesul pentru marcă!

Clubul de fotbal FC Rapid a câştigat prin deciziile Curţii de Apel Bucureşti din 25 şi 26 ianuarie dreptul de folosinţă exclusivă a mărcilor şi siglei actuale în cele două procese deschise de AFC Rapid, asociaţie care a administrat gruparea giuleşteană înainte de 2006, când s-a produs transformarea în societate comercială pe acţiuni conform Legii Sportului.

Curtea de Apel Bucureşti a anulat marca verbală „Asociaţia Fotbal Club Rapid Bucureşti” înregistrată de AFC Rapid în 2017 şi a păstrat în portofoliul FC Rapid emblemele UFC Rapid şi Giuleştina, achiziţionate prin licitaţie de la societatea care a intrat în faliment în 2016.

VIDEO - Victor Angelescu, la Ora Exactă în Sport

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!