Sanmartean e Messi al Arabiei, Szukala a dat din nou gol! Echipa lui Piturca a facut spectacol total in ultimul meci: VIDEO

Sanmartean e Messi al Arabiei, Szukala a dat din nou gol! Echipa lui Piturca a facut spectacol total in ultimul meci: VIDEO

Al Ittihad, echipa lui Piturca, Sanmartean si Szukala, a castigat cu 4-2 meciul cu Al Taawon si s-a apropiat la 3 puncte de podiumul din Arabia Saudita. Szukala a dat un gol, iar Sanmartean un assist.

Al Ittihad s-a apropiat la 3 puncte de Al Hilal si de podiumul campionatului din Arabia Saudita. Formatia antrenata de Victori Piturca, la care Sanmartean si Szukala sunt titulari incontestabili, a invins Al Taawon cu 4-2.

Muwallad a deschis scorul pentru Al Ittihad, iar Szukala a facut 2-0 dintr-o centrare a lui Marquinho. Alo'o Efoulou a redus din diferenta in minutul 35, pentru ca acelasi Muwallad sa transforme un penalty cu doar cateva secunde inaintea pauzei.

Finalul a fost unul la fel de spectaculos. Oaspetii au redus inca o data din diferenta prin Ochieng, insa o sclipire a lui Sanmartean, care a patruns senzational si a oferit un assist perfect, a pus capat emotilor pentru Piturca!

Golul marcat de Szukala

Assistul lui Sanmartean

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu: INS a anunţat o creştere semnificativă a puterii de cumpărare a românilor. Veniturile cresc cu adevărat
BRAT
Modifică setările cookies