Goian spune tot: "Argaseala e cu doua fete! Plecam si cu trenul de la Steaua!"

Autor: Sport.ro
Marti 24 Noiembrie 2009, 08:15
Goian spune tot: "Argaseala e cu doua fete! Plecam si cu trenul de la Steaua!"

PROSPORT / Dorin Goian il acuza pe Valeriu Argaseala de prelungirea inutila a momentului in care trebuia sa ii dea banii si spune despre acesta ca "este cu doua fete"

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

"Zdrente, nu, insa perversi cu siguranta! Am fost nervos si mi-am iesit din fire. Nu sunt eu baiatul rau, caruia sa ii placa scandalul, dar nu mai puteam de nervi..." spune Goian care in cursul zilei de luni a fost sunat de la banca sa mearga sa-si incaseze banii de la Steaua.

Cat despre mesajul postat pe site-ul oficial al clubului de Valeriu Argaseala, Goian spune ca pleca oricum si cu orice mijloc de transport. "Sunt onorat ca am plecat cu avionul.... Daca vorbiti cu Argaseala, sa-i spuneti ca plecam si cu trenul la Palermo, doar ca transferul sa se faca.

Argaseala e cu doua fete. In patru ani si jumatate, cat am stat la Steaua, acest presedinte lua decizii de care Becali habar nu avea, asa... de capul lui. Nu putea sa-i faca nimeni nimic. Si Lovin, pana nu a tipat, nu s-a uitat nimeni la el."

Iohannis: Dăncilă a pus pe butuci relația cu lumea arabă. Regele Iordaniei s-a simțit jignit
BRAT