Argaseala ii raspunde lui Goian: "Zdrentele i-au platit avionul spre Palermo"

Autor: Sport.ro
Luni 23 Noiembrie 2009, 11:42
Argaseala ii raspunde lui Goian: "Zdrentele i-au platit avionul spre Palermo"

Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a raspuns la declaratiile lui Dorin Goian - care a spus ca cei din conducerea ros-albastrilor sunt "zdrente si perversi".

"In ceea ce priveste interviul acordat de Dorin Goian, avem de facut urmatoarele precizari:

Modul in care acesta se adreseaza arata adevaratul caracter al unui jucator care este platit la zi, in conformitate cu drepturile lui, inclusiv dupa ultima hotarare a comisiilor de specialitate din LPF, de saptamana trecuta.

Aceste atacuri, care repeta altele de acum cateva saptamani, arata ca simte lipsa comunicarii cu presa de la noi. Acest gest "frumos" este raspunsul pe care trebuia sa-l dea la telefoanele pe care i le-am dat si la care nu a raspuns, preferand, de fiecare data, sa comunice doar prin intermediul avocatului.

Aceste "zdrente si perversi" sunt aceiasi care au venit seara tarziu, la rugamintile lui disperate, pentru a-i intocmi contractul de transfer si care i-au pus la dispozitie un avion privat pentru a se deplasa urgent la Palermo. Facerea de bine este inca o data rasplatita!

Ii doresc sa aiba parte doar de lucruri bune si de oameni care sa-i fie pe plac. O merita din plin!" se arata in comunicatul de presa postat de Valeriu Argaseala pe site-ul oficial al Stelei.

Din Italia, de la Palermo, Goian, fata de care Steaua are o datorie de 20.000 de euro, a spus ca cei din conducerea Stelei sunt lipsiti de bun simt in relatia cu fostii jucatori din Ghencea!

"De ce sa ii caut eu? Ei trebuiau sa ma sune, ca au numarul. Daca aveau probleme cu banii, puteau sa-mi zica. Dar sunt niste zdrente si perversi, ce sa vorbesc eu cu Argaseala? Eu sa il caut? E un pervers si atunci am sa ma comport si eu ca atare. Bine, Argaseala este o persoana cu care nu se poate discuta prea multe pentru ca nu face parte din acest peisaj numit Steaua. Nu are nici o treaba!", a spus Goian pentru Prima TV.

Goian a vorbit si despre situatia lui Mihaita Nesu care nu a mai incasat de la Steaua prima de calificare in grupele Ligii Campionilor.

"El a fost chiar prost! El trebuia sa primeasca o prima foarte mare pentru calificarea in Liga Campionilor, dar hartia nu era inregistrata la Liga. N-ar fi trebuit sa accepte sa plece la Utrecht pana nu-si lua banii" , a comentat Goian.

România, în alertă, din cauza coronavirusului. Măsuri speciale de prevenție și control la granița de vest și în aeroporturi
BRAT