Gică Popescu e convins că Alexi Pitu se va impune la Bordeaux! Antrenamentele lui Hagi pregătesc jucătorii pentru străinătate

alexi pitu Bordeaux Farul Constanta Gica Popescu Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Ianuarie 2023, 19:06
Data actualizarii: Marti 24 Ianuarie 2023, 19:07

Președintele Farului Constanța are încredere că Alexi Pitu va reuși să impresioneze în tricoul lui Bordeaux. 

Farul Constanța a renunțat în această iarnă la Alexi Pitu (20 ani). Bordeaux a oferit 2 milioane de euro pentru jucătorul format de Gică Hagi, iar acesta se va lupta pentru promovarea în Ligue 1.

Gică Popescu, convins că Alexi Pitu se va impune în campionatul francez 

În prezent, Bordeaux se află pe poziția secundă în Ligue 2, cu 33 de puncte după 19 etape, la 9 puncte în spatele liderului Le Havre. Iar Gică Popescu (55 ani) este convins că Alexi Pitu poate fi o armă importantă pentru promovarea în primul eșalon. Totodată, președintele Farului Constanța susține că antrenamentele lui Gică Hagi (57 ani) îl vor ajuta pe jucător să se impună în fotbalul francez. 

„Până nu va face vizita medicală, nu se va putea semna contractul între cluburi şi nici el nu va putea semna contractul cu noul club. Va urma o deplasare în Franţa, va face vizita medicală, probabil că 2 zile, după care, dacă totul va fi bine, va semna contractul.

E un pas înainte pentru jucător, voi ştiţi optica noastră când ne gândim la ambele situaţii, la avantajul pe care îl poate avea clubul cât şi jucătorul. Liga franceză este una dintre cele mai importante din Europa, chiar dacă nu-i o echipă din prima ligă, este o echipă de tradiţie. Alexi are capacitatea să facă faţă la un campionat riguros cum este cel francez.

La modalitatea de antrenament cu care e Alexi obişnuit, la noi la club, sunt convins că poate face faţă cu brio. O echipă nu stă în niciun jucător, oricum s-ar numi el, cred că pe 4 ani şi jumătate va semna. 

În ultimele 6 luni de zile, eu am avut foarte multe discuţii cu diverse cluburi de afară, dar iată că s-a concretizat cea din Franţa”, a declarat Gică Popescu pentru Orange Sport

În acest sezon, Alexi Pitu a oferit cel mai bun randament din carieră. În 20 de meciuri în campionat, extrema a marcat 5 goluri și a oferit 5 pase decisive. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!