Gica Hagi Academia Hagi AS Roma Mihai Balasa Viitorul Constanta Stranieri

Gica Hagi l-a dat Romei pe "noul Chivu": "E senzational, va fi un mare jucator!" Pustiul chemat sa joace cu Totti si De Rossi

Gica Hagi produce fotbalisti pe banda rulanta. Dupa Iancu si Aurelian Chitu, vanduti pe sume importante, un alt jucator e gata sa "isi faca nume" si chiar sa-i depaseasca pe cei doi.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Iulie 2014, 15:17
Data actualizarii: Vineri 25 Iulie 2014, 15:29

Cu peste 1,5 milioane de euro incasate in schimbul lui Gabi Iancu (Steaua) si Aurelian Chitu (Valenciennes), Gica Hagi a mai gasit un fotbalist cu potential urias, care ii poate depasi cu mult pe cei doi.

Daca Iancu nu a reusit sa-si castige inca postul de titular la Steaua, in ciuda golului marcat la Drammen, cu Stromsgodset, iar Chitu a fost imprumutat in ultima editie de campionat la PAS Giannina, pustiul Mihai Balasa a patruns deja in prima echipa a italienilor de la AS Roma si a jucat alaturi de Totti si Daniele De Rossi.

Format la Academia Hagi, Balasa a fost imprumutat in prima jumatate a anului la Roma Primavera, iar in aceasta vara a fost achizitionat definitiv. Mai mult, pustiul a fost luat in cantonamentul Romei din Statele Unite si a reusit sa-si castige renumele de "noul Chivu".

Gica Hagi are doar cuvinte de lauda la adresa tanarului de 19 ani si spune ca acesta ar putea deveni unul dintre cei mai buni fotbalisti romani.

"E un baiat senzational care in acest an va face pasul catre echipa mare a Romei. Poate juca pe doua pozitii, lateral dreapta si central, ceea ce e un mare avantaj pentru el. Are un potential enorm, e unul dintre jucatorii exotraordinari pe care ii are Romania", a spus Gica Hagi, citat de cotidianul Adevarul.

In varsta de 19 ani, Balasa a fost deja selectionat la toate nationalele de juniori ale Romaniei, acesta bifand 2 meciuri la U17, 10 la U18, 3 la U19 si 4 la U21.

Modifică setările cookies