Gestul emotionant de adio al lui Mircea Lucescu: romanul va sta sambata pentru ultima data pe banca Sahtiorului, in finala Cupei Ucrainei

Gestul emotionant de adio al lui Mircea Lucescu: romanul va sta sambata pentru ultima data pe banca Sahtiorului, in finala Cupei Ucrainei

Mircea Lucescu se poate desparti de Sahtior cu inca un trofeu castigat. Romanul si echipa sa vor juca in finala Cupei Ucrainei impotriva Zoryei Luhansk.

Mircea Lucescu si-a luat la revedere de la jucatorii sai si le-a cerut o ultima victorie in finala Cupei Ucrainei, sambata, de la 17:30, impotriva Zoryei Luhansk.

Veteranul antrenor i-a strans pe jucatori la centrul terenului, le-a strans fiecaruia dintre ei mana si le-a multumit pentru colaborarea din ultimii ani, scrie publicatia ucraineana Segodnya.

Jurnalistii din tara vecina scriu ca Lucescu a fost emotionat si a refuzat sa discute la finalul antrenamentului cu ei.

"Nu vreau sa vorbesc acum, nu vreau sa plang in fata voastra", ar fi spus el.

Mircea Lucescu a stat pe banca Sahtiorului timp de 12 ani, timp in care a castigat numeroase trofee interne, dar si o Cupa UEFA.

Viitoarea destinatie a romanului este necunoscuta. www.sport.ro a mai scris ca Lucescu negociaza cu Zenit, fiind tentat de o aventura la Sankt Petersburg.

Si granzii Turciei il doresc pe "Il Luce".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Reacția NATO, după ce Rusia a anunțat că își va retrage trupele de la granița cu Ucraina
BRAT
Modifică setările cookies