George Puscas Genoa Serie B Spezia Stranieri George Pușcaș, atacant Genoa / Foto: Imago

George Pușcaș, aproape de transfer! Anunțul presei din Italia

George Pușcaș (27 de ani), atacantul celor de la Genoa, ar putea schimba echipa în luna ianuarie, conform ultimelor informații apărute în Italia.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Noiembrie 2023, 17:11
Data actualizarii: Vineri 17 Noiembrie 2023, 17:12

Cu doar 87 de meciuri strânse în șase meciuri din Serie A și fără gol marcat, George Pușcaș a dezamăgit la Genoa în prima parte a acestui sezon. În ianuarie, atacantul ar putea coborî din nou în Serie B.

George Pușcaș s-ar putea transfera la Spezia, în Serie B

Spezia, locul 18 în Serie B, care a marcat doar 10 goluri în primele 13 etape, plănuiește să își întărească atacul în iarnă, iar primul nume apărut pe lista clubului este George Pușcaș, scrie TMW, care citează Il Secolo XIX.

Pe lângă forma slabă a lui George Pușcaș în Serie A, italienii scriu că un alt motiv care poate favorita transferul este reprezentat de faptul că Spezia e antrenată de Luca D'Angelo, un tehnician cu care atacantul român a lucrat și la Pisa, iar sub comanda sa a reușit 8 goluri în 18 partide din Serie B.

George Pușcaș se află sub contrat cu Genoa până în 2026. Atacantul român a fost transferat de la Reading în august 2022, inițial sub formă de împrumut, iar după promovare clauza de transfer definitiv a devenit obligatorie în schimbul sumei de 3 milioane de euro.

Spezia, locul 18, antepenultimul din Serie B, a înregistrat în acest sezon o victorie, șapte remize și cinci înfrângeri. Cei mai buni marcatori ai echipei sunt Francesco Pio Esposito, Luca Moro și Arkadiusz Reca, toți cu câte două goluri.

George Pușcaș, cel mai slab fotbalist din Serie A, conform Sofascore

În mod normal om de bază la naționala României, atacantul George Pușcaș (27 de ani) are un debut de sezon foarte slab în Serie A la Genoa, echipă care are drept obiectiv salvarea de la retrogradare.

Conform notelor primite de la portalul de specialitate Sofascore, printre cele mai importante pentru statisticile și monitorizarea jucătorilor, Pușcaș este pe ultimul loc, adică 349 (cu media 6,30), în clasamentul tuturor fotbaliștilor din Serie A cu minimum 6 prezențe (câte are și el) în primele 12 etape (349 de jucători)!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!