Atalanta ioan becali transfer valentin mihaila valentin mihaila Victor Becali Stranieri

Frații Becali sunt siguri de o nouă lovitură pe piața transferurilor: "9 milioane de euro! Nu e o sumă mare pentru ei"

Firma de impresariat a fraților Becali, Victor și Ioan, a stat la baza mai multor transferuri importante în perioada recentă, precum cele ale lui Dennis Man, Alexandru Cicâldău, Olimpiu Moruțan sau Valentin Mihăilă.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 12 Martie 2022, 11:40
Data actualizarii: Sambata 12 Martie 2022, 11:46

În ceea ce îl privește pe Valentin Mihăilă, fostul jucător de la Universitatea Craiova a fost împrumutat în această iarnă de Atalanta, de la Parma, până la finalul sezonului actual.

Victor Becali, convins că Atalanta îl va transfera definitiv pe Valentin Mihăilă

În cazul în care Mihăilă va îndeplini o clauză din contract și va înregistra un anumit număr de meciuri în tricoul formației din Bergamo, transferul definitiv al extremei se va face automat, susține Victor Becali.

Transferat de aproape o lună și jumătate, Mihăilă a jucat în doar patru meciuri la Atalanta, niciodată mai mult de 25 de minute, însă Victor Becali este convins că internaționalul român va primi tot mai multe șanse la formația lui Gian Piero Gasperini și, implicit, va fi transferat definitiv pentru o sumă de aproximativ 9 milioane de euro.

"Atalanta îl urmărea demult. El a avut niște probleme, a fost accidentat, poate s-ar fi realizat mai devreme acest împrumut al lui. Acolo este concurență foarte mare, dar la Atalanta, care vinde jucători foarte scump, oricând poate pleca cineva și atunci să aibă loc. Chiar dacă e tot în Italia, e la altă echipă, alt nivel, îți trebuie o perioadă. El este bine acolo. I se va da și timp, nici ei nu trec prin perioada cea mai bună. Va mai juca, fără dar și poate. Îl cunoaștem pe directorul sportiv de foarte mult timp, unul dintre directorii buni din Italia. El este un jucător care se pliază pe profilul lui, e jucător de viteză, asta e principala lui calitate.

Au plătit ceva pentru împrumut pe 6 luni, dacă nu mă înșel 500.000. Și trebuie să mai plătească 8,5 sau 9 milioane (n. r - pentru transferul definitiv). Pentru Atalanta nu e o sumă mare, e un club care a plătit chiar și 14-15-17 milioane. Nu e o problemă pentru ei să plătească pentru un jucător cu vârsta și calitățile lui. Ei nu iau un jucător pentru șase luni, ci pentru câțiva ani de zile. 

Parma ar fi dispusă să renunțe la Mihăilă pentru că nu mai promovează. Ce să facă cu el? Bineînțeles, pun și alte condiții, se poate ridica la o sumă mai mare dacă Atalanta va juca în Liga Campionilor", a spus Victor Becali, la Prosport.

Atalanta ocupă în prezent locul 6 în Serie A, cu 47 de puncte, la șase lungimi în spatele ultimei poziții care duce în Champions League. Formația din Bergamo luptă și pentru un loc în sferturile Europa League, după ce a învins în tur Bayer Leverkusen, scor 3-2.

  • 6 milioane de euro este cota de piață a lui Valentin Mihăilă, conform Transfermarkt
Modifică setările cookies