FOTO Galca l-a felicitat pe Luis Enrique pentru titlul de antrenorul anului! Cei doi au transmis mesaje de PACE inainte de derby

Autor: Sport.ro
Marti 12 Ianuarie 2016, 16:10

	FOTO Galca l-a felicitat pe Luis Enrique pentru titlul de antrenorul anului! Cei doi au transmis mesaje de PACE inainte de derby

Costel Galca a fost printre primii antrenori care l-au felicitat pe Luis Enrique pentru castigarea titlului de antrenorului anului in Europa.

Galca s-a intalnit cu Luis Enrique pentru traditionala poza inainte de Espanyol - Barcelona. Cei doi au transmis mesaje de pace inainte de meci, dupa scandalul de la finalul intalnirii de pe Camp Nou, in urma careia Luis Suarez s-a ales cu doua etape de suspendare. Galca inca mai spera la un miracol, desi in tur a fost 4-1 pentru rivalii sai din oras. Espanyol a dechis scorul rapid pe Camp Nou, insa apoi s-a scufundat si pe fondul a doi jucatori eliminati. Galca spera ca macar acum elevii sai sa arate o alta fata, mai ales dupa infrangerea din campionat cu Eibar.

"Am o relatie excelenta cu Luis Enrique. Vreau sa il felicit pentru castigarea titlului de cel mai bun antrenor al anului, sunt convins ca vor mai veni multe succese pentru el. Sper ca atitudinea noastra sa fie impartasita si de jucatori si fani, sa inteleaga cu totii ca este doar o competitie sportiva. Este o partida de fotbal si nimic mai mult", a spus Galca.

Enrique nu crede ca incidentele de la meciul tur se vor mai repeta.

"Cum sa inlaturam tensiunea? Ideea noastra este sa jucam fotbal, pentru asta ne pregatim si asta vrem sa facem mereu. Meciurile cu Espanyol sunt intotdeauna speciale, pentru ca se creeaza o atmosfera unica. In tunel a fost o disputa verbala mai aprinsa si nimic mai mult. Se intampla frecvent astfel de lucruri, trebuie sa ramanem lucizi si calmi la partida de miercuri", e mesajul transmis de spaniol.

Espanyol - Barcelona e miercuri, de la 22:00, live text pe www.sport.ro.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Anchetă la Spitalul Județean Suceava, unde anul trecut a fost primul mare focar de Covid-19 din țară
BRAT

Modifică setările cookies