OFICIAL Florin Niță s-a despărțit de Gaziantep! Anunțul făcut de fotbalist

florin nita Stranieri Florin Niță / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Mai 2024, 15:15
Data actualizarii: Miercuri 29 Mai 2024, 15:29

Florin Niță a salvat-o pe Gaziantep de la retrogradare (locul 11), însă a luat decizia să se despartă de clubul din Turcia.

Florin Niță (36 de ani) a ajuns la un acord Gaziantep în privința încheierii colaborării pe cale amiabilă. Internaționalul român semnase cu turcii în toamna anului trecut.

Portarul de națională și-a anunțat plecarea de la Gaziantep printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

Niță s-a despărțit de Gaziantep

"E momentul pentru mulțumiri! E momentul să spun: mulțumesc, Gaziantep!

Am petrecut un sezon fantastic la Gaziantep, am muncit, ne-am dăruit, ne-am încăpățânat să credem în șansa noastră, iar la final ne-am atins obiectivul!

Așadar, vreau să le mulțumesc celor cu care am reușit acest lucru împreună.

Le mulțumesc antrenorilor cu care am lucrat în acest sezon, Marius Șumudică, Selciuk Inan, Florin Tene și Hakan Bolut ,staff-ului medical, maseurilor, oamenilor din club, dar și directorului sportiv și președinților.

Le mulțumesc colegilor pentru această călătorie minunată, cu urcușuri și coborâșuri, ca un roller coaster. Sunt mândru de ce am reușit.

Iar la final, dar nu in ultimul rând, le mulțumesc din suflet fanilor Gaziantep, fără voi n-am fi reușit nimic! Ați fost magnifici! Ați fost minunați! Ați fost suporteri adevărați! Echipa vă merita, așa cum și voi meritați o echipă pe măsura dragostei voastre!

Cu respect, Florin Niță!", a fost mesajul postat Florin Niță pe Instagram.

Cotat la 225.000 de euro de site-urile de specialitate, Niță a evoluat în 35 de meciuri pentru Gaziantep, reușind să încheie nouă meciuri fără să primească gol.

Niță a debutat în fotbal la Concordia Chiajna, iar după ce a cunoscut consacrarea la FCSB (2013-2018), a scris istorie în tricoul lui Sparta Praga (2018-2023), cu care s-a aflat sub contract până în 2023, club de care s-a despărțit în momentul în care a semnat cu Gaziantep.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!