Stranieri

VIDEO Fanii lui Inter l-au făcut praf! Cum s-a descurcat Ionuț Radu la primul său meci după opt luni de pauză

Portarul a fost titular în Cupa Italiei, dar și-a dat un autogol în partida câștigată cu Empoli.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 08:47
Data actualizarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 11:06

Ionuț Andrei Radu (24 de ani) a jucat din nou aseară pentru Inter Milano, după o perioadă de peste opt luni în care a rămas ”țintuit” pe banca de rezerve, fără vreo șansă în fața veteranului Handanovic.

A evoluat toate cele 120 de minute ale întâlnirii din optimile Cupei, 3-2 după prelungiri cu Empoli și, deși și-a înscris un autogol, a avut o prestație apreciată ca bună de presa din Italia.

Gazzetta dello Sport: ”Îi place să iasă din poartă, poate prea mult” 

Gazzetta dello Sport i-a dat nota 6: ”A fost urmărit de ghinion la faza autogolului. Îi place să iasă din poartă, poate prea mult. Însă adesea este nesigur”.

Tot 6 a primit de la Tuttomercatoweb, dar și de la Eurosport: ”Nu a avut ce face la golurile lui Empoli, a fost ghinion la capul lui Cutrone. În rest, nici nu a prea avut când să aibă intervenții semnificative”.

Calciomercato l-a lăudat pe Radu, dar în schimb i-a dat cea mai mică notă, 5,5: ”Atent la ieșiri, a arătat o bună personalitate în joc. Intervenția asupra lui Cutrone de la autogol a fost jumătate ghinion, jumătate gafă”.

Suporterii lui Inter, mult mai critici decât presa din Italia

Fanii lui Inter, în schimb, l-au desființat pe portarul român. Site-urile de casă ale milanezilor n-au avut milă!

”Unii se întrebau dacă Radu nu ar putea fi înlocuitorul pe termen scurt, chiar și pe termen lung, al lui Handanovic. După prestația lui de aseară, discuția nu mai are cum să fie de actualitate”, a scris Sempre Inter, care l-a notat pe goalkeeper cu 4,5.

Iar Passione Inter i-a dat 5,5: ”Pare că are uneori erori de poziționare, alternează jocul bun de picior cu mișcări periculoase. Pare și destul de neglijent, resimțind probabil efectele lipsei meciurilor. 

La primul șut pe poartă a fost foarte lent pentru un portar atât de tânăr. Faptele vorbesc de la sine: două șuturi parabile și două goluri”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies