FALIMENTUL Mutu, in CIFRE: Cum i-a scazut DRAMATIC cota de la 25 de milioane la 7 in doi ani!

Autor: Sport.ro
Duminica 24 Octombrie 2010, 12:16

	FALIMENTUL Mutu, in CIFRE: Cum i-a scazut DRAMATIC cota de la 25 de milioane la 7 in doi ani!

Scandalul cocaina, apoi incindentul cu un chelner de la Constanta, problemele cu sibutramina de la inceputul acestui an si acum bataia cu un chelner in Italia. Toate acestea i-au scazut dramatic cota lui Mutu.

In 2004, conform statisticilor oferite de transfermarkt.de, Mutu avea o cota de 15 milioane de euro. Cota sa i-a scazut pana la mijlocul lui 2005 la 9 milioane de euro, iar de atunci a inceput sa creasca spectaculos.

Mutu a ajuns in februarie 2008 la o cota spectaculoasa ede 25 de milioane de euro, un an mai tarziu a coborat la 20 de milioane de euro, iar ultima suspendare in cazul sibutramina plus scandalul cu chelnerul i-au adus o noua scadere dramatica de cota la 7.5 milioane de euro, cea mai mica de la transferul de la Dinamo si pana in prezent.

"LA O ASEMENEA ATITUDINE, TREBUIE SA RENUNTAM LA MUTU"

"Imi pare asa de rau de acest baiat, pentru ca are niste calitati extraordinare, dar face niste gafe impardonabile. Poate ca e influentat de cineva sau o fi baut si face scandal sub influenta alcoolului. Are ce are cu ospatarii, ca l-a mai batut pe unul, la Constanta. Este caz penal ce a facut el. Pierdem un jucator care inca mai putea sa fie de folos pentru echipa noastra nationala. La o asemenea atitudine, trebuie renuntat la el. Macar de acum sa inceapa Razvan sa revigoreze echipa nationala, pentru ca se pare ca mai avem doar sanse mici sa ne calificam la Campionatul European din 2012. Are 30 de ani si mai are si niste necazuri cu banii pe care trebuie sa ii plateasca la Chelsea. Si eu i-am asteptat extraordinar revenirea pe teren, speram sa aiba ambitie sa joace, sa arate ca are valoare si ca poate sa ajute echipa nationala", a declarat Emerich Ienei la Sport Total FM.
 

Demnitarii au planuri mari cu infrastructura țării. Cum ar trebui să arate autostrăzile Unirii și Moldovei
BRAT