Stranieri

"Eu? Eu am mai multe meciuri in Europa decat Mourinho!" MOTIVUL pentru care Lucescu a ramas in mijlocul conflictului din Ucraina:

Mircea Lucescu a ramas in Ucraina, la Sahtior, chiar daca sunt oferte.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Septembrie 2014, 15:22
Data actualizarii: Miercuri 17 Septembrie 2014, 15:48

Cel mai titrat antrenor roman in strainatate a decis ca va continua munca inceputa acum 10 ani la Donetsk, chiar daca sunt pericole importante din cauza situatiei politice.

Lucescu a spus pentru Realitatea care sunt motivele care l-au facut sa ramana in Ucraina:

"Ce m-a determinat sa raman, ce motivatii mai am in aceasta situatie? Pasiunea si responsablitatea. Exista intotdeauna oferte pentru un om cu succes, dar am ales sa stau aici.

Astfel de momente de golie sunt foarte multe. Pentru suporteri conteaza imaginea internationala. Pentru un antrenor sunt alte meciuri ce iti dau satisfactie, decat ridicarea unui trofeu deasupra capului", a spus Mircea Lucescu.

Acesta s-a referit si la numarul de meciuri in cupele europene, acolo unde se afla intr-o companie selecta, alaturi de nume ca Ferguson sau Jose Mourinho.

"Eu cred ca am mai multe meciuri in cupele europene decat Mourinho, cred ca am 180, ceea ce inseamna mult. Cei din Vestul Europei au avantaje. Se muta numai la echipe ce sunt deja calificate in grupe. Ei au aceasta posibilitate, chiar sa treaca de grupe, spre deosebire de echipele din Est", a spus Lucescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!