Edi Iordănescu putea sta pe bancă la meciul cu CS Mioveni! Protocolul LPF îi permitea acest lucru

FCSB edi iordanescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Octombrie 2021, 16:57
Data actualizarii: Luni 18 Octombrie 2021, 17:05

Înaintea meciului cu CS Mioveni, 3-0, din etapa a 12-a a Ligii 1, FCSB a fost greu încercată. Din cauza cazurilor de COVID-19 și a accidentărilor, roș-albaștrii s-au prezentat doar cu 13 jucători la meciul contra argeșenilor. Fotbaliștii aruncați în luptă de Iordănescu nu au putut beneficia de indicațiile sale, antrenorul fiind și el depistat pozitiv, cu întreg staff-ul său. 

Însă, regulamentul LPF i-ar fi permis tehnicianului să stea pe bancă la meciul cu Mioveni. Protocolul Ligii Profesionist de Fotbal prevede ca fotbaliștii și membrii staff-ului care s-au vaccinat, să nu fie obligați să se testeze, iar antrenorul FCSB-ului este vaccinat, potrivit fanatik. Doar că văzând numărul ridicat de infectați, Iordănescu a decis să efectueze patru teste. Primele trei au ieșit negative, însă ultimul a relevat un rezultat pozitiv. 

Chiar dacă este asimptomatic și trei din cele patru teste au ieșit negative, Edi Iordănescu a decis să se izoleze pentru a-și proteja jucătorii și colaboratorii.

Legat de situația antrenorului de la FCSB, Mihai Stoica a tras un semnal de alarmă la finalul meciului cu CS Mioveni, precizând că un vaccinat netestat este mai periculos decât un nevaccinat tesat negativ. 

Eu cred cu convingere că e mai periculos un om vaccinat netestat, decât unul nevaccinat testat negativ. Atenție ce spun! Ar trebui ca cei care conduc țara să bage la cap. De ce să scoatem testele?

Eu nu vreau să mă vaccinez, din alte rațiuni. Nu m-am vaccinat în viața mea. Doar când eram mic și nu puteam să fug de la școală. Când intrau asistentele cu tava și vedeam seringile, fugeam”, a declarat Mihai Stoica la finalul meciului cu CS Mioveni. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!