Stranieri

Răzvan Marin, dezvăluiri despre cariera sa și despre prietenia cu Ianis Hagi: ”Eu merg pe elegant, el e mai clasic”

Răzvan Marin este unul dintre liderii actualei generații a echipei naționale.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 18 Octombrie 2021, 17:03
Data actualizarii: Luni 18 Octombrie 2021, 17:21

Fiul lui Petre Marin a ajuns la 25 de ani, însă nu este nici pe aproape de momentul în care va agăța ghetele în cui. Răzvan Marin este titular incontestabil la Cagliari, echipă din Serie A.

Răzvan Marin: "Voi avea în curând o fetiță"

Fotbalistul crescut de Gică Hagi la Viitorul și trecut pe la Standard Liege și Ajax urmează să devină tatic. El așteaptă cu sufletul la gură și ziua în care va deveni soț.

”Vine și inelul, vine. Voi avea în curând o fetiță, sunt nerăbdător și entuziasmat. Să știi că de mic m-am gândit cu drag la momentul căsătoriei, la ideea de a avea o familie, o soție și să fiu tată… Sunt lucruri deprinse de la părinții mei, mi-a plăcut tot ce înseamnă FAMILIE. Am crescut cu spiritul acesta”, spune Răzvan Marin, într-un interviu acordat celor de la Playsport.

Răzvan este stelist de mic. Tatăl său a jucat între 2004 și 2010 la actuala FCSB, iar dragostea față de Ghencea a rămas în familie. Totuși, Răzvan Marin este alături de Dinamo în această perioadeă dificilă.

”Îmi pare nu rău, ci foarte rău pentru situația clubului! Gândește-te că eu am copilărit ținând cu echipele unde juca tata. Am ținut cu Steaua, normal. Dar dragostea pentru o echipă arde mai ales prin rivalități. 

Trebuie să existe Dinamo și să fie la vârf! E parte din universul nostru în fotbal. Mă tachinam cu Nedelcearu de când eram copii, ne duelam pe teren, eu la Pro Luceafărul, el la Dinamo. Apoi, în competiții de juniori, eu la Viitorul, el tot la Dinamo. Fotbalul are nevoie de branduri”.

Răzvan Marin, fără secrete

Bun prieten cu Ianis Hagi, Răzvan Marin a vorbit despre rietenia dintre cei doi lideri ai echipei naționale, în mandatul lui Mirel Rădoi.

”l-am cunoscut pe Ianis Hagi la antrenamentele de la Pro Luceafărul, îl aducea bunicul parcă, eram colegi la acel club chiar dacă el e mai mic puțin. A crescut în timp o prietenie frumoasă, amândoi ținem la ea. Sunt multe lucruri care ne leagă, atât întâmplări cât și felul în care vedem și înțelegem fotbalul.

E firesc, am crescut în același mediu și cu aceleași valori ca jucători. Dar ne și despart lucruri, poate cel mai evident e capitolul vestimentar. Eu merg pe clasic și elegant, el e mai rapper, așa”.

CITESTE SI
Modifică setările cookies