"E DISPERAT!" Situatia dramatica a lui Rusescu. Unde a ajuns sa se antreneze fostul golgheter al Stelei. Anuntul facut in Spania

"E DISPERAT!" Situatia dramatica a lui Rusescu. Unde a ajuns sa se antreneze fostul golgheter al Stelei. Anuntul facut in Spania

Rusescu trece printr-o perioada de cosmar in aceasta vara.

Potrivit ABC.es, atacantul roman se antreneaza de unul singur in tara si cauta o solutie salvatoare ca sa prinda minute din sezonul viitor.

Sursa citata noteaza ca Sevilla este un capitol inchis pentru el, insa din cauza ca are contract pana in 2018 ii este imposibil sa plece.

Salariul lui Rusescu la Sevilla este mare, 500.000 euro pe an, iar presa din Spania noteaza ca Sevilla e dispusa sa-l lase sub forma de imprumut inca un an.

"Cautam o solutie. Situatia sa este la fel ca anul trecut", a anuntat clubul. Tenerife a fost o varianta pentru Rusescu, dar din nefericire pentru el nu s-a materializat. "Rusescu e disperat sa isi gaseasca o echipa", scrie ABC din Spania despre atacantul roman.

Steaua nu iese din discutie in cazul lui Rusescu, dar pana acum nu au existat negocieri. Becali a recunoscut ca are nevoie de un atacant.

VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies