Drama lui Boloni la Standard! Cum au ajuns sa se bata jucatorii intre ei la antrenament

Autor: Sport.ro
Marti 15 Decembrie 2009, 11:04
Drama lui Boloni la Standard! Cum au ajuns sa se bata jucatorii intre ei la antrenament

Boloni a declarat la emisiunea Studio 1 de la postul RTBF, ca s-a confruntat cu mai multe conflicte intre jucatori in sezonul trecut la Standard Liege, apreciind ca nu este usor sa conduci un vestiar, informeaza publicatia La Derniere Heure.

"Voi credeti ca anul trecut nu au existat conflicte, insa am avut doua altercatii la antrenament, au existat penaltiuri ratate, declaratii indecvate in presa. Am trait cu multe conflicte. Antrenorul este obligat, in fiecare week-end, sa bage 15 jucatori in somaj. Si cand acest lucru se intampla des, ei se intorc impotriva. Intr-un grup de 30 de jucatori, este inevitabil acest lucru. Credeti ca la Anderlecht toata lumea este multumita?", a declarat Boloni.

Ladislau Boloni a facut referire si la relatiile dificile cu presa.

"Nu am refuzat niciodata un interviu, dar este adevarat ca nu am destul timp pentru presa. Am invvatat la stagiul de la Clairfontaine ca in comunicare important nu este ce esti, ci cum te percep altii. Eu nu sunt asa. Nu-mi place sa fie deranjat inainte de meciuri si nu vorbesc decat atunci cand am ceva de zis. Va cer sa-mi respectati munca! Stiu ca nu sunt un personaj usor, dar m-ar ajuta daca as avea interlocutori buni. Nu spun decat 50 la suta din adevar, deoarece tin intotdeauna cont de interesul echipei mele", a comentat Boloni.

Românii explică de ce pleacă din țară. Până în 2060, am mai putea rămâne doar 12 milioane
BRAT