Boloni pe faras la Standard? "Lasati-ma in pace!"

Autor: Sport.ro
Luni 14 Decembrie 2009, 12:52

Antrenorul lui Standard Liege, Ladislau Boloni, a recunoscut, dupa esecul suferit de echipa sa, cu ultima clasata din Belgia, Roulers (0-1), ca elevii sai au avut o evolutie modesta, dar a refuzat sa vorbeasca de viitorul sau la Standard, potrivit La Derniere Heure.

"Spunem ca suntem ambitiosi, ca vrem sa castigam totul. Totusi, acestea sunt doar vorbe in vant, daca nu reusim sa le traducem in fapte. Nu pot scoate nimic pozitiv dupa acest joc.

La meciul contra echipei AZ Alkmaar comportamentul echipei si performantele sale s-au dovedit extrem de bune. Cu Roulers insa, nu am eliminat nici oboseala mentala, nici cea fizica ce a rezultat dupa acea seara pozitiva", a punctat Boloni.

Dupa esecul de sambata, Standard Liege se afla pe locul sapte (26 de punte), la 18 puncte de ocupanta primului loc a campiontului, Anderlecht Bruxelles, iar Boloni precizeaza ca, pentru moment, titlul de campioana nu se mai poate lua in discutie. "In situatia noastra actuala, alte probleme cer toata atentia noastra. Multe alte probleme", a spus antrenorul roman.

Intrebat de jurnalistii belgieni daca se teme de postul sau pe banca tehnca a echipei din Liege, Boloni a raspuns: "Lasati-ma in pace".

Cotidianul La Derniere Heure se intreaba, in editia sa on-line, daca Boloni mai este capabil sa mai rezolve acesta situatie in care se afla Standard, cerand conducerii clubului sa ia masuri "pentru a opri acest abces".

"Antrenorul mai poate reaprinde focul? Conducerea trebuie, extrem de rapid sa ia masuri pentru a stopa acest abces. Boloni nu mai pare nici chiar iritat, ci pare coplesit aflat in dificultate, dar si putin resemnat", noteza publicatia citata.

Revolutie in ring: Noaptea Campionilor la Timisoara! Supergala de box in direct la PRO X, vineri de la 9 seara!

Deputații dezbat și votează astăzi proiectul legii pensiilor
BRAT