Stranieri

Dragoș Nedelcu, primele minute după 49 de zile! A jucat în 2.Bundesliga într-o victorie mare a Fortunei Dusseldorf

Dragoș Nedelcu, jucătorul împrumutat de FCSB la Fortuna Dusseldorf, a evoluat în duelul cu Darmstadt, scor 3-1.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 04 Decembrie 2021, 08:25
Data actualizarii: Sambata 04 Decembrie 2021, 08:08

Mijlocașul nu mai evoluase de 49 de zile, fiind lăsat pe bancă sau în afara lotului în ultimele șase meciuri. Antrenorul Christian Preuser a decis să îl trimită pe Nedelcu în teren în minutul 68, în locul lui Bodzek.

Era 2-0 pentru Fortuna, în duelul cu Darmstadt, când Nedelcu a intrat pe teren. Până la final, scorul a devenit 3-1. Ultimul meci în care Nedelcu a evoluat a fost remiza cu Hamburg, scor 1-1, în deplasare.

De la venirea la Fortuna, Dragoș Nedelcu a strâns nouă meciuri, în care a reușit o pasă de gol. El este împrumutat de FCSB în liga a doua din Germania până la finalul sezonului, urmând să fie cumpărat în schimbul a două milioane de euro, dacă Fortuna va dori.

După transferul în Germania, Dragoș Nedelcu a fost remarcat de jurnaliștii de la Bild, care vorbit despre calitățile sale.

 ”Numele meu este Dragoş. Am 24 de ani. Vin din România. Locuiesc în Dusseldorf. Îmi place Formula 1 şi antrenamentul începe la ora 11!El învaţă germană de la Camilla Benschop, soţia fostului golgheter de la Fortuna, Charli (n.r. – Charlison Benschop).

Tânărul cu mare potenţial s-a adaptat într-un timp foarte scurt. După doar câteva jocuri, Dragoş Nedelcu şi Christoph Klarer (21 ani) au format un adevărat baraj defensiv.

Nu va fi uşor pentru Andre Hoffmann (28 ani), absent cinci luni din cauza unei accidentări, să-şi recapete poziţia de titular”, au transmis jurnaliştii germani.

Modifică setările cookies