Dorinel Munteanu isi face Qabala Romena in Azerbaijan! Andrei Cristea si Ropotan sunt primii care merg, Antal a refuzat

Ajuns in aceasta vara in Azerbaidjan, la Qabala, Dorinel Munteanu a transferat primii romani.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Iunie 2014, 21:42
Data actualizarii: Duminica 22 Iunie 2014, 21:51

Dat afara de Kuban Krasnodar dupa un inceput foarte slab, Dorinel Munteanu a stat o perioada destul de lunga "pe bara", dar acum este pregatit sa revina in forta. Fost campion al Romaniei cu Otelul Galati, Dorinel Munteanu a semnat in aceasta vara cu azerii de la Qabala si a inceput deja o campanie de achizitii care spera sa-l ajute sa ia titlul si sa se califice in grupele Europa League.

Cu jucatori precum Marat Izmailov (ex-Porto si Sporting Lisabona) si Lorenzo Ebecilio (ex-Ajax) in lot, Dorinel Munteanu i-a transferat si pe romanii Andrei Cristea si Adrian Ropotan, acestia urmand sa se alature formatiei azere.

Liberi de contract dupa ce si-au reziliat intelegerile cu FC Brasov, respectiv Volga Novgorod, Cristea si Ropotan vor juca la echipa pe la care a mai trecut si Cristi Pulhac, formatie care a terminat pe locul 3 ultima editie a campionatului din Azerbaijan.


Ambii fotbalisti au semna contracte valabile pe un sezon, avand optiune de prelungire pentru inca un an.

Dorinel Munteanu va avea la Qabala un lot cosmopolit, format din cinci brazilieni, un polonez, un sarb, un fotbalist din Guineea, un rus, un olandez, un nigerian, un francez, un elvetian, dar si doi senegalezi.

Modifică setările cookies