Sabin Sburlea Hansa Rostock Lucian Goian Stranieri

Doi fosti romani de nationala, in probe la o echipa care se zbate la retrogradare in Liga a 3-a germana! Unul dintre ei e dorit si de Dinamo

Hansa Rostock e clasata pe penultimul loc in liga a 3-a germana, cu doar 17 puncte dupa 22 de etape.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Ianuarie 2015, 11:37
Data actualizarii: Miercuri 28 Ianuarie 2015, 11:58

Lucian Goian si Sabin Sburlea, doi fosti jucatori importanti din fotbalul romanesc, cu prezente in loturile nationale, se afla zilele acestea in probe la Hansa Rostock, echipa care se zbate la retrogradare in liga a 3-a germana.

Lucian Goian (31), care a evoluat ultima data la Beijing Baxy, vrea sa revina in fotbalul european dupa trei ani petrecuti in China, iar Sabin Sburlea, convocat la nationala mare in mandatul lui Razvan Lucescu, vrea sa se reapuce de fotbal dupa un an in care a fost sofer de tir in Germania.

Site-ul oficial al clubului Hansa Rostok il prezinta pe Goian ca fiind un jucator cu multa experienta, cu evolutii in preliminariile Champions League, in Europa League si in Cupa Ligii Asiei, si care ar fi solutia perfecta pentru defensiva echipei.

Si Dinamo si-a manifestat interesul de a-l readuce in lot pe jucatorul cu care a castigat ultimul titlu de campiona, in 2007, insa Goian pare mai tentat sa ajunga in Germania.

Hansa Rostock e clasata pe penultimul loc in liga a 3-a germana, cu doar 17 puncte dupa 22 de etape.

Modifică setările cookies