Vasile Miriuta Eto Gyor Ungaria Stranieri

Din lac in put | A plecat din Liga I din cauza problemelor financiare, acum se poate confrunta cu FALIMENTUL! Probleme pentru Miriuta

Plecat la finalul turului de la CFR Cluj, echipa ajunsa intre timp intr-o situatie critica, Vasile Miriuta este urmarit de probleme. Antrenorul a fost atras la Gyor cu un superproiect, dar totul se poate termina chiar inainte sa inceapa.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Martie 2015, 19:51
Data actualizarii: Sambata 14 Martie 2015, 20:03

Vasile Miriuta a lasat CFR Cluj la finalul turului, atunci cand fosta campioana a Ligii I se afla pe locul 2 si nu isi declarase inca imposibilitatea de a mai achita datoriile (deschiderea procedurii de insolventa).

Antrenorul, fost international maghiar, a fost atras la Gyor cu un superproiect, sefii noii sale echipe promitandu-i ca din vara lui 2015 vor investi sume importante de bani pentru ca echipa sa se poata lupta pentru o calificare in grupele unei cupe europene.

Miriuta a primit sarcina de a consolida echipa pana la finalul sezonului, pentru ca din vara sa primeasca si intariri serioase, in vederea noului sezon, in care sa atace cupele europene.

Din nefericire pentru Miriuta, Gyor-ul poate ajunge in aceeasi situatie ca si CFR. Presa maghiara scrie ca fondul de investitii Quaestor Group, principalul sponsor al echipei, a declarat falimentul in urma unui mare sandal financiar izbucnit in tara vecina, iar constructorul Audi Motor Hungaria Kft, cea mai mare fabrica din estul Europei, si-a anuntat si el retragerea din calitatea de sponsor.

In aceste conditii, toti jucatorii ar urma sa fie pusi pe lista de transfeuri, iar viitorul antrenorului este si el incert, noteaza si site-ul clujean stiridesport.ro

Modifică setările cookies