"Dificil, ciudat, dezamagitor!" Primul mesaj primit de Pantilimon dupa meciul de cosmar facut de Boxing Day. Ce a anuntat Poyet

"Dificil, ciudat, dezamagitor!" Primul mesaj primit de Pantilimon dupa meciul de cosmar facut de Boxing Day. Ce a anuntat Poyet

Cu Pantilimon in poarta, Sunderland a pierdut cu 3-1 meciul de acasa cu Hull de Boxing Day. Portarul roman a fost criticat de fani dupa meci pentru ca ar fi gafat la doua dintre reusitele lui Hull.

De Boxing Day, Pantilimon a avut parte de un meci de cosmar. Echipa sa a pierdut, iar el este vazut ca principal vinovat la doua dintre cele trei goluri incasate de Sunderland cu Hull.

Forma aratata de Costel Pantilimon in aceasta partida a fost comentata si de antrenorul lui Sunderland, Gustavo Poyet, la finalul meciului. Acesta il apara pe Panti si da vina pe ghinion.

"A fost un meci ciudat. Dificil. Dezamagitor. Pentru ca am avut un inceput perfect si nu am stiut sa profitam. A fost dezamagitor astazi."

"Costel a fost ghinionist. Terenurile noastre sunt de obicei fantastice, ce s-a intamplat acum s-a intamplat pur si simplu. A fost un sut de la distanta, probabil unul foarte usor pentru Panti, iar modul in care mingea a sarit a fost incredibil", a declarat dupa meci Poyet.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ar trebui să avem trenuri care merg cu 160 km/h, dar, în realitate, CFR nu poate înlocui o şină ruptă acum 4 ani
BRAT
Modifică setările cookies