Dezvaluire BOMBA! Chiriches le-a spus englezilor cine l-a convins sa semneze cu Tottenham: "Mi-au zis ca e incredibil sa joci aici!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 11 Septembrie 2013, 20:00

	Dezvaluire BOMBA! Chiriches le-a spus englezilor cine l-a convins sa semneze cu Tottenham: "Mi-au zis ca e incredibil sa joci aici!"

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Vlad Chiriches a plecat suparat din Romania dupa infrangerea cu Turcia, dar i-a trecut azi, cand a ajuns la Londra. Fundasul cumparat de Tottenham pentru 10 milioane de euro de la Steaua incepe pregatirea sub comanda lui Villas Boas si spera sa il convinga sa il trimita in teren in weekend, la meciul cu Norwich.

"Sunt fericit sa joc pentru Tottenham. Sunt mandru sa fac parte dintr-un asemenea club, e ceva incredibil. M-am uitat mereu la Premier League si am visat mereu sa ajung sa joc aici. E un vis devenit realitate. Sper sa am ocazia sa joc si sa o fac bine", a declarat Chiriches, citat de goal.com.

Chiriches e urmasul lui Gica Popescu la Tottenham si al treilea roman pe White Heart Lane, dupa Ilie Dumitrescu. El a dezvaluit ca cei doi l-au convins sa semneze cu englezii dupa o discutie inainte de transfer. "Au fost jucatori mari. Am vorbit cu ei inainte sa vin aici, mi-au zis ca e un club mare cu traditie importanta si ca e ceva incredibil sa joci aici. Ei au reprezentat generatia de aur a Romaniei, restul de jucatori au incercat fie apoi exact ca ei", a mai spus Chiriches.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Sute de mii de americani au ieșit în stradă. Garda Națională a mobilizat 43.000 de angajați
BRAT