Derby intre MILIONARI pentru vedeta nationalei! Ofertele BOMBA din Premier League care-l fac ZEU pe Marica

Autor: Sport.ro
Miercuri 04 Septembrie 2013, 09:17

	Derby intre MILIONARI pentru vedeta nationalei! Ofertele BOMBA din Premier League care-l fac ZEU pe Marica

Din cantonamentul nationalei, poate pleca direct la o super echipa!

Marica e din ce in ce mai aproape de un super transfer in Premier League, anunta surse din presa britanica. Arsenal si Tottenham l-au cautat in ultimele zile, iar negocierile s-ar putea finaliza chiar in aceste zile. In acest moment, Arsenal e favorita sa-l ia. Pe langa avantajul brandului, Arsene Wenger ii mai promite si sansa de a se lupta pentru un loc de titular cu francezul Giroud, concurat in acest moment doar de danezul Bendtner. Cum Podolski e out din cauza unei accidentari pana la sfarsitul anului, Wenger are nevoie sa-si mareasca numarul de optiuni in atac, mai ales ca Marica poate fi folosit si in banda in caz de necesitate maxima.

Si la Tottenham are loc. Acum, spaniolul Soldado si Jermaine Defoe sunt singurele variante de gol pe care le are Villas Boas. Togolezul Adebayor, aflat in confict cu managerul, negociaza cu mai multe echipe din zona Golfului si ar putea pleca in urmatoarele zile.

Liber de contract dupa despartirea de Schalke, Marica a mai fost ofertat din Turcia, Germania si Italia, insa niciuna dintre propuneri nu l-a multumit pe deplin. La Gelsenkirchen, castiga 2,5 milioane de euro pe an.
 

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Legea europeană care va elimina dublul standard: ”Un brand, acelaşi produs”
BRAT