Dennis Man, apărat în Italia: "Perioadă de declin? Nu poate fi vorba! A tras Parma după el"

Dennis Man Parma Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Februarie 2024, 12:23
Data actualizarii: Joi 29 Februarie 2024, 12:21
Dennis Man (25 de ani), jucătorul Parmei, are parte de cel mai bun sezon de când joacă în Italia și este mai aproape ca niciodată de promovarea în Serie A.

Man a marcat 12 goluri și a oferit 6 pase decisive în cele 26 de meciuri jucate în acest sezon, iar Parma este lider în Serie B, cu 56 de puncte, la cinci lungimi în fața ocupantei poziției secunde, Venezia.

Dennis Man, apărat în Italia după evoluțiile mai slabe

Totuși, în ultimele două etape, internaționalul român nu și-a mai adus contribuția pe tabelă. Sâmbătă, Man a jucat doar o repriză contra lui Como (1-1), a acuzat probleme medicale și a fost înlocuit la pauză, iar marți a fost folosit 85 de minute împotriva celor de la Cosenza (1-1).

Marco Giandebiaggi (55 de ani), fostul mijlocaș al Parmei, spune că Man nu trebuie criticat pentru prestațiile din ultimele meciuri, având în vedere sezonul excelent pe care îl face.

"Man și-a adus mereu contribuția. Nu putem vorbi despre o perioadă de declin alui. De la meciul cu Como și până la cel cu Cosenza a ratat multe ocazii pe care de obicei nu le ratează, însă Man este cel care a tras Parma după el în acest sezon și va continua să facă la fel.

În ultimele două meciuri, terenurile dificile i-au pus probabil probleme. A avut oportunități de a marca, însă nu le-a fructificat. Nu aș spune că trece printr-o perioadă slabă. Doar a avut niște ocazii pe care nu le-a transformat. Să sperăm că în meciurile următoare va marca din nou și va ajuta echipa să promoveze", a spus Marco Giandebiaggi, pentru ParmaLive.

Următorul meci al Parmei este programat sâmbătă, de la ora 15:00, pe terenul celor de la Ternana.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!