Dennis Man AC Milan Kyle Krause Parma Stranieri

Decizia patronului Parmei după ce presa din Italia a scris despre interesul lui AC Milan pentru Dennis Man 

După un debut de sezon foarte bun, Dennis Man (24 de ani) este monitorizat de AC Milan. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 11:17
Data actualizarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 11:30

Dennis Man a avut evoluții solide în acest start de sezon pentru Parma, în șase partide din Serie B a marcat două goluri, cu Bari și Ascoli. Românul și-a continuat forma bună și la echipa națională, reușind să deschidă scorul în ultimel meci din Liga Națiunilor, cu Bosnia, 4-1. 

Prestațiile lui Dennis Man au intrat și în vizorul lui AC Milan. Serie B News scrie că Paolo Maldini (54 ani) a primit sarcina de a-l umări în acest sezon: "Maldini trebuie să îl monitorizeze și să evalueze potențialul de creștere al lui Dennis Man în acest sezon", au scris jurnaliștii italieni. Mai mult, transferul ar urma să se realizeze în iarna lui 2023, după Campionatul Mondial din Qatar, Dennis Man fiind dorit chiar de Stefano Pioli (56 ani), antrenorul grupării de pe San Siro.

Suma cerută de patronul lui Parma în cazul unui transfer al lui Dennis Man

Parma Live a oferit detalii despre posibila mutare a internaționalului român, dezvăluind că patronul echipei nu este dispus să-l lase ușor să plece. Kyle Krause vrea să obțină cel puțin 11 milioane de euro, atât cât s-a plătit în momentul transferului de la FCSB.

De altfel, suma ar trebui să fie mai mare, ținând cont că vicecampioana României ar urma să primească 5% dintr-un eventual transfer al lui Dennis Man. 

Modifică setările cookies