Dennis Man AC Milan Paolo Maldini Stranieri

Dennis Man, dorit de AC Milan! Sarcina specială pentru Paolo Maldini + când se poate realiza transferul 

Dennis Man (24 ani) este monitorizat intens de AC Milan. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Septembrie 2022, 16:35
Data actualizarii: Joi 29 Septembrie 2022, 16:36

Dennis Man (24 ani) a avut evoluții solide în acest start de sezon pentru Parma, în 6 partide din Serie B a marcat două goluri, cu Bari și Ascoli. Românul și-a continuat forma bună și la echipa națională, reușind să deschidă scorul în ultimel meci din Liga Națiunilor, cu Bosnia, 4-1. 

Dennis Man, văzut potrivit pentru stilul de joc al Milanului 

Prestațiile lui Dennis Man au intrat și în vizorul lui AC Milan. Serie B News scrie că Paolo Maldini (54 ani) a primit sarcina de a-l umări în acest sezon: „ Maldini trebuie să îl monitorizeze și să evalueze potențialul de creștere al lui Dennis Man în acest sezon”, scriu jurnaliștii italieni. Mai mult, transferul ar urma să se realizeze în iarna lui 2023, după Campionatul Mondial din Qatar, Dennis Man fiind dorit chiar de Stefano Pioli (56 ani), antrenorul grupării de pe San Siro.

Italienii, impresionați de Dennis Man: „Este un stângaci cu o naturalețe ieșită din comun!”

„Se potrivește perfect proiectului lui Stefano Pioli, fiind cerut chiar de antrenor. Extrema dreaptă în vârstă de 24 de ani poate juca la nevoie și mai jos, în banda dreaptă. Este un stângaci cu o naturalețe ieșită din comun, cumpărat de Parma de la FCSB pentru 13 milioane de euro. Actualul lui contract expiră în iunie 2025”, scriu italienii. 

Modifică setările cookies