Deian Sorescu bogdan racovitan Polonia rakow Stranieri

VIDEO Deian Sorescu a bifat prima reușită din acest sezon la Rakow. Ambii internaționali români, titulari în meciul din campionat

Deian Sorescu și Bogdan Racovițan sunt titulari de bază pentru  Rakow Czestochowa în debutul noului sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Iulie 2022, 18:54
Data actualizarii: Duminica 31 Iulie 2022, 18:55

După o prestație mai ștearsă în Conference League, când a fost eliminat în minutul 21 al partidei cu FC Astana, Deian Sorescu și-a luat revanșa în campionat și a marcat în meciul din etapa a treia, cu Stal Mielec. Internaționalul român a deschis scorul încă din minutul 4.

Detalii despre transferul lui Deian Sorescu la Rakow

Fotbalistul s-a transferat în Polonia după doi ani și jumătate petrecuți în tricoul lui Dinamo, părăsind clubul din postura de golgheter. Transferul său a fost intermediat de Giovanni Becali, prin cadrul firmei sale de impresariat, iar mutarea se anunță până în prezent a fi una reușită, atât pentru jucător, cât și pentru club. 

Fostul impresar a dezvăluit recent că gruparea din Ștefan cel Mare a încasat 700.000 de euro în schimbul lui Sorescu.

"Joacă și in dreapta și în stânga și se adaptează în orice sistem. E un fotbalist de 25 de ani pe care Racow, dacă joacă așa, poate să îl vândă cu câteva milioane.

(n.r. despre suma pentru care Deian Sorescu a plecat de la Dinamo) 700.000 de euro curați și cu bonusuri ajunge la 1.300.000 de euro. Au fost 700.000 de euro la început, plus 100.000 pe care i-au dat după aceea", a declarat Giovanni Becali pentru Digi Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!