Declaratia superba in Spania despre Florin Andone: "El este viitorul acestui club!" Omul care ii anunta o cariera uriasa

Declaratia superba in Spania despre Florin Andone: "El este viitorul acestui club!" Omul care ii anunta o cariera uriasa

Florin Andone isi traieste in 2015 cea mai frumoasa bucata din cariera.

A ajuns titular in Primera, a fost convocat la nationala Romaniei, iar acum Puscas este laudat pentru modul in care se prezinta la fiecare meci.

Ultima partida pentru Cordoba nu a fost deloc buna. Trupa lui Andone a pierdut cu 2-0, intr-un meci in care a avut o singura sansa mare de a marca.

"Nu inteleg ce s-a intamplat cu noi, nu pot sa gasesc o explicatie, pare ca nu avem o soltuei", a declarat Florin Andone dupa infrangerea cu Atletico, 0-2.

Cu toate acestea, Florin Andone este laudat in Spania de antrenorul sau, care il da ca exemplu de atitudine si pregatire:

"Florin Andone este cel mai bun exemplu pentru munca, siguranta, forta, entuziasm si ambitie. Le are pe toate. Va fi un jucator foarte important in finalul acestui sezon si pentru viitorul clubului", a declarat Jose Antonio Romero de la Cordoba.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies