Atletico Madrid Cosmin Contra Diego Simeone Stranieri

"De ce nu? Sigur ca ar putea antrena pe Atletico Madrid!" Ipoteza nebuna prin care Contra ar putea ajunge pe banca lui Atletico

Au jucat impreuna la Atletico Madrid, au un spirit de joc similar, iar jucatorii fostei finaliste din Liga spun ca antrenorul roman ar putea ajunge sa antreneze in locul lui Simeone.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Martie 2015, 15:06
Data actualizarii: Marti 17 Martie 2015, 15:42

Gabi, capitanul lui Atletico Madrid, nu a respins ipoteza ca in viitor Cosmin Contra sa fie antrenor pe Vicente Calderon.

"Niciodata nu se stie in fotbal. Acum mai trebuie sa se pregateasca, sa acumuleze experienta, dar niciodata nu stii ce se poate intampla in fotbal. De ce nu? Sigur ca ar putea antrena pe Atletico Madrid", a spus Gabi pentru Dolce Sport.

Si Miguel Moya spune ca Simeone si Contra sunt similari ca stil de joc:

"Contra si Simeone au stiluri apropiate, sunt doi antrenori care pana de curand au fost jucatori, si, daca este ceva ce ii caracterizeaza pe amandoi, este ca atunci cand jucau erau doi jucatori de mare caracter, disciplinati si mai ales foarte puternici, calitati pe care incearca sa le transmita si jucatorilor lor acum", a spus Miguel Moya pentru sursa citata.

Intre timp, Contra a pierdut in Liga Campionilor Asiei, cu Seongnam. Eui-Jo Hwang a marcat unicul gol al meciului, in minutul 26.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies