radu dragusin Juventus Torino Salernitana Stranieri Radu Drăgușin

De ce a ales, de fapt, Radu Drăgușin să meargă la Salernitana. Explicațiile din spatele deciziei fundașului

Impresarul românului a explicat de ce fundașul a ales să evolueze pentru Salernitana până la vară.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Februarie 2022, 08:44
Data actualizarii: Sambata 26 Februarie 2022, 08:49

În vara anului 2021, Radu Drăgușin a ales să plece sub formă de împrumut la Sampdoria, însă nu a evoluat decât 15 meciuri, motiv pentru care a hotărât să semneze un contract valabil până în vara acestui an cu Salernitana.

Motivul a fost același: pentru a prinde mai multe minute.

Manea: „Cei de la Juve nu au vrut să îl lase să plece!”

„Cei de la Juventus nu au vrut să îl lase să plece. Au zis: «Lasă, mă, joci între U23 și echipa mare». El ce a zis? «Plec să joc». A jucat 15 meciuri la Sampdoria. Cel de acolo îi spune: «Băi, Radu, eu o să mizez pe bătrâni. Poate mai prinzi 3-4 meciuri».

Atunci, apare Walter Sabatini care îmi spune: «Florine, am luat 11 jucători, încerc o salvare, poate îmi iese, poate nu, are foarte mari șanse să joace» și atunci normal, pentru mine contează mai puțin că e Salernitana, că e Sampdoria, că e Genoa, că e Lazio”, a spus Florin Manea, potrivit ProSport.

Radu Drăgușin mai are 14 etape pentru a se salva de la retrogradare cu Salernitana. După 24 de etape, nou-promovata ocupă ultimul loc din Serie A, cu 14 puncte, dar are două meciuri mai puține decât Genoa și Cagliari, echipele alături de care se bate pentru a nu ajunge în Serie B. În timp ce Juventus se află pe locul 4 după 26 de etape, cu 47 de puncte, la 9 puncte în spatele liderului AC Milan. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!