VIDEO EXCLUSIV Daniel Isăilă rupe tăcerea: „Am fost ironizat! 'Te duci la cămile?' Ipocriziile nostre!”

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Ianuarie 2023, 11:23
Data actualizarii: Luni 23 Ianuarie 2023, 11:24

Daniel Isăilă a făcut o comparație între fotbalul din zona Golfului și cel din România, în direct la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena.

Daniel Isăilă (50 ani) antrenează de 4 ani și jumătate în zona Golfului. După aventura de două sezoane și jumătate la Al-Hazem, în Arabia Saudită, fostul antrenor al Astrei Giurgiu a semnat în vara lui 2020 cu FC Baniyas. 

Fotbalul din zona Golfului e peste cel din România, în viziunea lui Daniel Isăilă

De la transferul lui Cristiano Ronaldo (37 ani) la Al-Nassr, fotbalul din zona Golfului a devenit mai mediatizat. Însă, Daniel Isăilă subliniază că era conștient de valoarea campionatului din Arabia Saudită încă de acum 4-5 ani, dar s-a lovit de ironiilor oamenilor implicați în fotbalul românesc. 

„E o emulație și un entuziasm fantastic, e un jucător fenomenal (n.r. Cristiano Ronaldo). Eu acum 4-5 ani am fost ironizat, avem noi ipocriziile noastre, ironiile, că fotbalul de aici... 'Te duci la cămile'. Am spus că e mult peste campionatul României. Gândiți-vă că cele mai bune echipe Al-Hilal și Al-Nassr au jucat de la egal la egal cu PSG, 4-5. Și ce dinamică, ce joc”, a declarat Daniel Isăilă la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Debut modest pentru Cristiano Ronaldo la Al-Nassr 

Cristiano Ronaldo a fost titular în victoria lui Al-Nassr cu Al Ettifaq, scor 1-0, și a revenit pe primul loc în campionatul Arabiei Saudite. 

Evoluția superstarului portughez a fost una sub așteptări, cu cifre modeste. Potrivit SofaScore, fotbalistul de 37 de ani a primit a treia cea mai mică notă dela Al-Nassr, 6.9. În plus, Cristiano Ronaldo a atins mingea doar de 41 de ori și a câștigat un singur duel cu adversarii. A comis un fault, a pierdut opt mingii și a trimis un singur șut pe poartă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!