Daniel Boloca Echipa Nationala Juventus Torino nationala Italiei Sassuolo Stranieri

VIDEO Daniel Boloca, ”jucătorul de peste tot” la propriu! Interviu în pauza meciului dat de revelația din Sassuolo - Juventus 4-2

Mijlocașul central româno-italian a impresionat și în ultima etapă din Serie A.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Septembrie 2023, 13:32
Data actualizarii: Duminica 24 Septembrie 2023, 13:40

Mijlocașul central Daniel Boloca (24 de ani), care după doar 6 minute oferite de selecționerul Edward Iordănescu în 4 meciuri a fost convocat la naționala Italiei și a declarat că renunță la reprezentativa ”tricolorilor”, a făcut un nou meci mare în ultima etapă din Serie A, în Sassuolo - Juventus Torino 4-2 de sâmbătă seara.

Presa italiană a fost unanimă în aprecierile față de Boloca, integralist cu Juventus și notat cu 7 de Tuttomercatoweb, Sassuolo News sau Canale Sassuolo.

”Jucătorul de peste tot. Evoluție solidă a fostului jucător al lui Frosinone, acționează ca un excelent paravan pentru apărare, împiedicând de mai multe ori ca mingea să ajungă la atacanții lui Juventus. În a doua repriză a fost foarte prezent și în jumătatea de teren adversă”, a scris Tuttomercatoweb, în timp ce antrenorul Alessio Dionisi a sintetizat simplu prestația lui Boloca:

”În prima repriză a fost extraordinar”.

”Jucătorul de peste tot” chiar a oferit un interviu în pauza meciului cu Juventus, la scorul de 2-1 pentru Sassuolo.

”Ați abordat bine prima parte a întâlnirii, ce trebuie să faceți în repriza secundă?”, l-au întrebat cei de la DAZN pe Daniel Boloca, iar răspunsul a venit imediat:

”Trebuie să încercăm să păstrăm același spirit, cel pe care l-am avut în prima repriză și în partida cu Frosinone. Cu suflet și curaj (n.r. - vom reuși).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!