Stranieri

Dan Petrescu, TRADAT in Rusia de jucatorii in care a investit milioane! Cum au ajuns si Stancu, Dica si Goian pe lista "tradatorilor"

Dan Petrescu trece printr-o perioada grea in Rusia. A pierdut primul meci din 2012, cu Lokomotiv, dupa ce Lacina Traore l-a ingropat.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Martie 2012, 17:13
Data actualizarii: Duminica 04 Martie 2012, 17:29

Antrenorii din Romania care au prins contracte in Europa au fost tradat la noile echipe de club tocmai de catre jucatorii in care au avut incredere maxima.

Se intampla acum cu Dan Petrescu, dar s-a mai intamplat in trecut si cu Hagi si Walter Zenga.

In meciul de ieri dintre Kuban si Lokomotiv Moscova, trupa lui Dan Petrescu a pierdut cu 2-0, dupa ce la 1-0 pentru Lokomotiv, Lacina, omul adus pe milioane bune de la Cfr Cluj, a ratat un penalty.Culmea, in ultimul meci jucat intre cele doua echipe, Dan Petrescu a fost tradat de un alt jucator pe care l-a adus din Romania. Varga rata atunci un penalty.

Dan Petrescu trece printr-o situatie in care s-au mai aflat si alti fosti antrenori din Romania. Zenga l-a transferat pe Dica la Catania, intr-un moment in care fostul numar 10 al Stelei era golgeter in Romania si in Europa, insa in Italia nu s-a adaptat si a fost unul dintre motivele plecarii lui Zenga de la club.

Cand a ajuns la Palermo, Zenga a transferat un nou roman. L-a luat pe Goian de la Steaua, insa fundasul nu a reusit sa faca fata ritmului si a fost indepartat de la club. La fel s-a intamplat si cu fostul antrenor de la Steaua si Dinamo.

Hagi a fost un alt antrenor care si-a luat teapa cu jucatori adusi din Romania. In ziua in care s-a dus ca antrenor la Galatasaray, Hagi i-a luat din Romania pe Zapata si Stancu de la Steaua, de la CFR Cluj transferandu-l pe Culio.

Hagi nu a rezistat mult la Galata. Zapata a devenit "Gafata" si in Turcia, Stancu nu a dat goluri, iar Culio, desi s-a integrat cel mai rapid, nu a impresionat. Azi, Hagi conduce Viitorul Constanta, Zapata e in Columbia, iar Stancu si Culio asteapta la Orduspor un semn de la Fatih Terim pentru o revenire la Galata din vara.

ULTIMELE STIRI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies