Dan Petrescu se pregateste de MUTAREA anului in Europa! Sansa neasteptata sa antreneze la Londra! Transferul care il face ZEU in Anglia:

Autor: Sport.ro
Joi 19 Decembrie 2013, 18:32

	Dan Petrescu se pregateste de MUTAREA anului in Europa! Sansa neasteptata sa antreneze la Londra! Transferul care il face ZEU in Anglia:

Sambata, LIVE Sport.ro si Voyo.ro: Primiti cu KNOCK-OUT-ul?
► 12:00 "Tokyo Killer" Ghita versus Zimmerman
► 22:00 Fratii Stoica, pentru centurile mondiale

Tottenham inca nu si-a regasit forma. E drept, e prea devreme dupa despartirea de Villas-Boas, insa revenirea trebuie sa vina cat mai repede, daca ne gandim la ce planuri au londonezii in Premier League.

Cum ei vor sa joace in Liga la anul, trebuie o clasare cat mai sus in campionat. Intre timp, Cupa Ligii le-a fugit de sub nas, in conditiile in care echipa cu Chiri in teren si cu secundul lui Villas-Boas pe banca a pierdut cu 1-2 cu West Ham.

Mai departe, sunt semnale ca oficialii de la Londra se gandesc la Dan Petrescu. Nu este intre primii pe lista, dar Tottenham este deja refuzata de nume mai importante decat romanul, asa ca sansele sale tind sa creasca.

CV-ul lui Petrescu si ambitia sa de a antrena in Anglia spun multe despre viitorul sau, o destinatie care nu mai pare atat de departe acum.

Pana in prezent, lista lui Tottenahm i-a pierdut pe urmatorii, adica pe oamenii care au spus 'nu': Capello, De Boer, Hiddink - sunt cei care au refuzat sa fie manageri la Tottenham.

Asa ca din lista celor ramasi fac parte Dan Petrescu, Laudrup, Solkstaer, din cele mai importante nume, in ce ordine vreti.

Pana la noi informatii in acest caz, Petrescu a spus ca vrea sa ramana la Moscova, insa e greu de crezut ca pentru suma corecta si bugetul pe care l-ar putea avea la dispozitie la Londra, Petrescu va refuza o oferta clara.

Condiții de muncă reglementate pentru angajații care lucrează de acasă
BRAT

Modifică setările cookies