"Daca vreau sa ma intorc la Steaua?" Raspunsul surpriza dat de Tatarusanu in Corriere dello Sport
Sambata 20 Februarie 2016, 19:11

"Daca vreau sa ma intorc la Steaua?" Raspunsul surpriza dat de Tatarusanu in Corriere dello Sport

Steaua cauta un portar de talie, dar Tatarusanu este exclus din calcule in acest moment.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Azi, 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Portarul roman a vorbit pentru Corriere dello Sport despre impactul cu Serie A, lupta la titlu in Italia si posibilitatea ca el sa revina intr-o zi la Steaua.

Tatarusanu a lasat de inteles ca Steaua ar putea deveni o solutie spre finalul carierei sale.

"Le datorez multe lui Viorel Dumitrescu si Pietro Chiodi, pentru ca ei m-au ajutat sa cresc mult cand eram un nimeni. Trebuie sa cresc mereu totusi."

"Am invins scepticismul in privinta mea prin munca. A trebuit sa invat acest campionat ca sa fiu apreciat. Am venit de la Steaua, unde am castigat totul, dar stiam ca totul va fi diferit aici. Nu am avut niciodata indoieli in privinta alegerii facute"

"Noi suntem favoriti pentru locul 3. Juventus si Napoli au puncte peste noi, dar niciodata sa nu spunem niciodata. Juventus este usor favorita"

"Daca vreau sa ma intorc acasa? La Steaua am castigat totul, am amintiri extraordinare si orice se poate intampla in fotbal. Cand nu o sa ma mai duc cu zambetul pe buze la antrenamente, atunci voi considera ca trebuie sa ma opresc", a spus Tatarusanu in Corriere dello Sport.2 comentarii
  • 21 2016
    FC+STEAUA+BUCURESTI+2010 DOMNULE RECHECAM NARFI MA BINE SAL LUATI PE TATARUSANU LA STEUA E UN PORTAR BUN IAR DUMNEA VOSTRA IL PUTETI AJUTA LA SATIL DE O PARTE PE SILVIU LUNG JR MERITAI SI VOI UN PORTAR BUN NU ZIC CA SILVU LUNG JR NUI BUN DAR S NU AVETI PROBLEME CU SUMUDICA...
  • 20 2016
    Cojo Mare om, Tatarusanu, sa iti dea Dumnezeu sanatate, Cipriane!...
BRAT