Cum a fost INLOCUIT Chiriches in ultima clipa cu un jucator de Liga a II-a. Filmul celui mai dezamagitor transfer al momentului

Ceea ce trebuia sa fie ziua mutarii lui Chiriches la Roma s-a transformat intr-un fiasco.

Peste o luna de zile au discutat Roma si Tottenham mutarea lui Chiriches. Fundasul roman a fost in cele din urma inlocuit de un fotbalist de Liga a II-a.

Luni dimineata, Chiriches era anuntat de Gazzetta dello Sport ca si transferat la Roma. Conform informatiilor publicate de ziaristii italieni, fundasul roman batuse palma cu italienii, iar Tottenham era de acord sa-l lase sa plece, cu conditia ca Roma sa ii achite jumatate din salariu.

Cateva ore mai tarziu, situatia s-a schimbat. Tottenham ar fi cerut si o suma de bani, nota Corriere dello Sport, moment in care AS Roma a decis sa se reorienteze catre alta tinta.

Roma a incercat apoi sa discute pentru Kaboul. Abandonase definitiv pista Chiriches. Tottenham a vrut sa impuna in negocieri o clauza de cumparare dupa perioada de imprumut, iar Roma a refuzat.

Astfel, de la Chiriches, AS Roma a ajuns sa-l aduca in ultimele ore ale perioadei de mercato pe Nicolas Spolli, un fundas central de 31 de ani de la Catania, locul 17 din Serie B.

Cu un salariu de 500.000 de euro la Catania, Spolli vine ca o varianta de rezerva pentru solutiile actuale din lot. "O mutare dezamagitoare", au notat ziaristii italieni de la www.laroma24.it
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies