Stranieri

Gazzetta dello Sport anunta: Chiriches va fi imprumutat la Roma. "A fost mereu sensibil!" Problema nestiuta a lui VLADIATOR

Vladiator ajunge la Roma. Italienii de la Gazzetta dello Sport scriu ca Vlad Chiriches s-a inteles cu AS Roma pentru un imprumut, iar Tottenham este de acord sa-l lase sa plece, fara pretentii financiare.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Februarie 2015, 09:05
Data actualizarii: Luni 02 Februarie 2015, 09:06

"Vin intariri in aparare", scrie Gazzetta dello Sport, care completeaza: "Roma a ajuns la un acord cu Vlad Chiriches, fundasul central roman de la Tottenham. In ultimele ore, agentul sau a fost in discutii cu liderii Romei, iar oficialii de la Londra sunt dispusi sa-l lase sa plece fara pretentii financiare".

Despre situatia lui Vlad Chiriches a vorbit si Andre Villas Boas, antrenorul care l-a adus pe roman la Tottenham. Villas Boas este in prezent antrenorul lui Zenit, dar chiar si acum si-l aminteste pe "Vladiator", despre care spune ca a fost un jucator foarte important.

"L-am avut pe Vlad atunci cand a fost adus de la Steaua. Pentru mine a fost foarte important de cand a venit la Tottenham, dar, din nefericire, a suferit o accidentare care l-a tinut departe de gazon. Genunchiul sau a fost intotdeauna foarte sensibil. Este foarte bine daca el va continua la un club la fel de mare pentru ca intr-adevar are potential."

"Din punct de vedere al marilor fundași centrali pe care i-a avut Romania, Popescu, Chivu, este foarte bine pentru Vlad ca se poate numara printre acei mari jucatori", a declarat Villas Boas pentru Dolce Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies