Dennis Man Parma Salernitana Italia

Dennis Man putea reveni în Serie A! Ce echipă l-a vrut: ”A fost varianta asta, dar el a refuzat-o”

Dennis Man (23 de ani) și-ar dori să plece de la Parma, formație cu care a retrogradat în sezonul precedent în Serie B. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 12 Martie 2022, 10:02
Data actualizarii: Sambata 12 Martie 2022, 10:05

Internaționalul român a rămas la echipa sa și în eșalonul secund din Italia, dar acum ar fi interesat de o nouă provocare. Jucătorul reprezentat de frații Becali a avut o ofertă din Serie A, dar a refuzat-o, preferând să rămână la Parma.

Dennis Man vrea să plece de la Parma: ”A fost varianta Salernitana, dar el a refuzat-o”

Victor Becali a dezvăluit că Salernitana, ultima clasată din Serie A, la care evoluează Radu Drăgușin, sub formă de împrumut de la Juventus, l-a dorit pe Dennis Man.

  • Dennis Man

„Dacă ar fi mulțumit, înseamnă că nu ar fi în regulă. Nu ar mai avea motivație! El acum este acolo, trebuie să-și facă treaba, a resimțit șocul din Serie B. Și-a dorit să plece, dar nu s-a concretizat, așa că vedem ce va fi la vară.

Normal că îi căutăm echipă, acesta este rolul nostru, dar nu e cum vrem noi. Poți să discuți cu mai multe echipe! A fost varianta Salernitana, dar el a refuzat-o. Echipă de ultimul loc, dar era, totuși, Serie A.”, a spus Victor Becali, pentru ProSport.

Dennis Man a jucat în 20 de partide pentru Parma în acest sezon, reușind să marcheze de trei ori. Cota sa de piață este de opt milioane de euro, potrivit site-urilor de specialitate.

În Serie B, Parma are un parcurs slab, contrar așteptărilor, având în vedere că echipa la care evoluează și Gianluigi Buffon are cel mai valoros lot din eșalonul secund al Italiei.

Parma este pe locul 13, la zece puncte distanță de retrogradare și la opt puncte de locul opt, ce asigură participarea la barajul pentru promovarea în Serie A.

Modifică setările cookies