Costel Galca se pregateste pentru testul suprem al oricarui antrenor: 5 meciuri in 15 zile, dintre care 3 cu Barcelona. Ce spune despre posibilele TRANSFERURI la Espanyol

Costel Galca se pregateste pentru testul suprem al oricarui antrenor: 5 meciuri in 15 zile, dintre care 3 cu Barcelona. Ce spune despre posibilele TRANSFERURI la Espanyol

Costel Galca se va duela in mai putin de doua saptamani cu Sevilla si Barcelona. Si nu doar o data cu rivala catalana, ci de 3 ori!

Costel Galca are in fata poate cel mai zbuciumat inceput de an din cariera. Antrenorul, castigator al unei triple istorice cu Steaua in vara lui 2015, si-a facut debutul cu brio in prima liga spaniola, pe banca lui Espanyol Barcelona. Acesta a obtinut doua doua victorii in doua partide cu noua sa echipa, insa greul abia acum incepe.

Pentru Costel Galca, primele doua saptamani ale lui 2016 vor fi unele infernale. Antrenorul va juca de 3 ori cu Barcelona lui Messi, Suarez si Neymar, in ceea ce se poate numi "lucrarea de licenta a oricarui antrenor".

Galca va incepe incalzirea cu Sevilla, maine, pentru ca mai apoi sa dea piept cu Barcelona (2, 6 si 13 ianuarie), dar si cu Eibar (11 ianuarie).

Tehnicianul a sustinut astazi o conferinta de presa la Barcelona, acesta vorbind despre urmatorul meci, dar raspunzand si unei intrebari extrem de importante - cea legata de viitoarele transferuri ale echipei sale.

"Va fi un meci foarte greu, Sevilla este o echipa mare, care joaca de ani buni la nivel inalt si o face bine. Ataca, are jucatori care pot destabiliza orice aparare, dar vom incerca sa-i blocam.

Nu prea am avut timp pentru Sarbatori, trebuie sa revenim la treaba, chiar daca fotbalistii se simt putin obositi. 

Baietii sunt gata sa joace, dar numarul mare de meciuri intr-o perioada scurta poate duce la rotatii.

Vom vedea dupa meciurile cu Sevilla si Barcelona de ce intariri avem nevoie.

Pentru noi, fieacre joc este un test. Sevilla este o mare rivala, insa eu am incredere in jucatorii mei si stiu ca ei vor incerca sa obtina victoria", a spus Costel Galca intr-o conferinta de presa.

Programul lui Espanyol 

30 decembrie: Sevilla - Espanyol
2 ianuarie: Espanyol - FC Barcelona
6 ianuarie: FC Barcelona - Espanyol
11 ianuarie: Eibar - Espanyol
13 ianuarie: Espanyol - FC Barcelona

Jucatorii pe care Galca ii va avea la dispozitie cu Sevilla si in cele 3 meciuri cu Barcelona: Bardi, Rober Correa, Duarte, Victor Sanchez, Victor Alvarez, Enzo Roco, Gerard Moreno, Salva Sevilla, Burgui, Abraham, Pau Lopez, Canas, Javi Lopez, Hernan Perez, Jordan, Caicedo, Alvaro, Raillo, Asensio.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies