Costel Galca a pierdut primul meci cu Espanyol, insa greul abia incepe: 3 meciuri cu Barca in doua saptamani. Ce a spus dupa 0-2 cu Sevilla

Costel Galca a pierdut primul meci cu Espanyol, insa greul abia incepe: 3 meciuri cu Barca in doua saptamani. Ce a spus dupa 0-2 cu Sevilla

Costel Galca a inregistrat prima infrangere de cand a preluat-o pe Espanyol. Dupa doua victorii consecutive, echipa sa a fost invinsa de Sevilla, pe Sanchez Pizjuan, cu 2-0.

Costel Galca a pierdut primul meci in Spania. Echipa sa, Espanyol, a fost invinsa in etapa a 17-a din La Liga de Sevilla, pe Sanchez Pizjuan, dupa un meci in care Ciro Immobile si Even Banega si-au trecut numele pe tabela de marcaj.

Pentru formatia romanului, greul abia acum incepe insa. In primele doua saptamani ale lui 2016, Espanyol se va duela de nu mai putin de trei ori cu marea rivala din oras, FC Barcelona. Prima intalnire va avea loc chiar pe 2 ianuarie.

"Ideile mele sunt clare. Nu trebuie sa schimbam nimic, am mai spus-o. Sunt multe partide in putine zile si vor intra si alti jucatori. Pentru asta sunt in lot", a spus Costel Galca dupa infrangerea echipei sale cu Sevilla, scor 0-2.

Costel Galca a explicat si care ar fi lucrurile de imbunatatit in cel mai scurt timp.

"Trebuie sa avem mai multa viteza atunci cand suntem in posesia mingii, iar pe ultimii metri trebuie sa finalizam mai mult. Am incercat sa plimbam balonul, dar trebuie sa avem mai multa viteza, mai multa miscare, avem nevoie de aceste lucruri. Dar eu sunt mandru de atitudinea jucatorilor", a mai spus Galca.

Programul lui Espanyol 

2 ianuarie: Espanyol - FC Barcelona
6 ianuarie: FC Barcelona - Espanyol
11 ianuarie: Eibar - Espanyol
13 ianuarie: Espanyol - FC Barcelona

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies