Contract ISTORIC pentru un jucator roman! Marica se IMBOGATESTE daca rupe plasele sezonul asta! Ce oferta a primit

E liber de contract si analizeaza atent optiunile existente pe piata. Marica asteapta sa vada la ce echipa va incepe sezonul viitor.

Contra il vrea in continuare la Getafe, dar sefii nu-i pot da banii pe care ii solicita. I-au pregatit insa o propunere in urma careia poate da marea lovitura a carierei. Daca va fi cumparat de un alt club la anul, Marica primeste jumatate din suma de transfer, conform noului contract. Contra i-a transmis propunerea si are incredere ca-l poate convinge pe atacantul nationalei sa continue la Madrid.

"Ciprian a avut o discutie cu presedintele, nu a fost multumit de ceea ce i s-a propus la negocieri. Diferenta e cam mare intre ce vrea Ciprian si ce ofera clubul. Nu stiu daca Ciprian e dispus sa lase sau clubul sa puna ceva ca sa se ajunga la o intelegere. I-a fost propusa o varianta de a semna un contract cu clauza de reziliere din care sa ia jumatate in momentul in care va fi platita. Am mare incredere in Ciprian, cred ca poate sa dea minimum 15 goluri in Spania si sa plece pe multe milioane la alta echipa. Asa, ar lua foarte multi bani, va dati seama", a spus Contra la Sport.ro.

Fostul antrenor de la Petrolul a explicat si cum a ajuns Getafe la varianta Yoda:

"A fost un nume propus de directorul sportiv, noua ni s-a spus ca e un jucator liber. Noi cautam doar liberi sau care sa vina imprumut cu optiune de cumparare. Yoda e unul dintre jucatorii care se incadreaza in criteriile clubului. Il stiam din Romania, cred ca se potriveste foarte bine ca stil fotbalului spaniol. E un fotbalist dezechilibrant, cred ca poate sa faca o figura frumoasa in Spania. Nu stiu daca e liber de contract sau nu, asta nu intra in atributiile mele la club. Daca nu era liber, nu se punea problema sa ajunga la echipa. Daca pleaca doi sau trei jucatori si facem bani, e posibil sa vina si alti jucatori pe bani. Pana atunci, aducem doar liberi sau imprumutam".

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala începe pe 13 septembrie cu toți elevii în bănci. Cîmpeanu: „Fără scenarii de funcționare”
BRAT
Modifică setările cookies