Contra, in fata tripletei MAGICE din Spania care marcheaza pe banda rulanta: "Frica? Mie nu mi-e fricat decat de moarte" 

Contra, in fata tripletei MAGICE din Spania care marcheaza pe banda rulanta: "Frica? Mie nu mi-e fricat decat de moarte" 

Cosmin Contra e in fata unui atac de cosmar in aceasta etapa, tripleta magica formata din Messi, Suarez si Neymar. Getafe are meci cu Barcelona, sambata, de la ora 17:00.

Intrebat daca ii este frica de atacul magic al echipei lui Luis Enrique, antrenorul roman a raspuns: "Mie nu mi-e fricat decat de moarte!". 

"Frica? In viata nu trebuie sa-ti fie frica decat de moarte! Nu trebuie sa-ti fie frica de fotbal, trebuie doar sa ai respect. Au trei dintre cei mai buni atacanti ai lumii. Ei sunt favoriti, asta e clar, dar pe teren sunt 11 contra 11. Poti sa muncesti mai mult ca ei si sa compensezi, poti sa obtii mai mult. Dar nu trebuie sa te temi", a spus Contra, potrivit Marca. 

"Imi place sa castig toate meciurile, dar cred ca ne putem multumi acum si cu un egal. Ar fi un punct important. Anul trecut, un punct castigat pe Camp Nou ne-a ajutat sa fim dependenti doar de noi in ultima etapa", a mai spus Contra. 

Antrenorul roman nu crede ca Barcelona si-a pierdut identitatea, desi stilul echipei s-a schimbat cu Luis Enrique pe banca. 

"Barcelona nu isi pierde identitatea. Orice antrenor are propriul stil, dar identitarea clubului nu se pierde. Ei sunt la fel in continuare", a incheiat Contra. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Povestea anchetei jurnalistice despre ursul Arthur. Ramona Ţintea: "Nu am vrut să cred până nu am văzut numele prinţului"
BRAT
Modifică setările cookies