Stranieri

Cojocaru va fi coleg cu Stoian in Seria A: "Ii va fi foarte greu, dar va avea multe de invatat!"

Steaua l-a cedat pe Cojocaru la Crotone si il asteapta pe Stancioiu.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 31 August 2016, 12:27
Data actualizarii: Miercuri 31 August 2016, 12:28

Valentin Cojocaru va evolua la Crotone, Steaua urmand sa primeasca 250.000 de euro in schimbul tanarului portar, plus alti 750.000 de euro daca echipa ramane in Serie A.

La Crotone, Cojocaru va juca alaturi de mijlocasul Adrian Stoian, 25 de ani. Acesta a vorbit despre situatia echipei la care evolueaza din 2015.

"Viata unui portar nu este usoara in Italia, mai ales la o nou promovata ca noi, mai ales dupa ultima etapa. inaintea meciului am aflat ca portarul de baza s-a accidentat, a intrat al doilea portar si a aparat extraordinar. Nu stiu cu ce ganduri vine aici, dar are foarte multe de invatat din scoala italiana de fotbal.

Pana in acest an era echipa care lua cei mai buni jucatori de la echipele Primavera. Anul acesta se cauta experienta, obiectivul este sa ne salvam de la retrogradare. Nu stiu care este obiectivul transferului lui Cojocaru, asta depinde cum se descurca la antrenamente.

Eu o sa il ajut sa se integreze cat mai repede, sa vedem ce o sa fie cand o sa ajunga el aici" a spus Stoian pentru Dolce Sport.

Crotone este pe locul 19 in Serie A dupa primele 2 etape, pierzand ambele partide (0-1 cu Bologna si 1-3 cu Genoa). Actualii portari ai lui Crotone sunt Cordaz (33 de ani), Festa (24 de ani) si Viscovo (17 ani). Primul a fost titular in prima etapa inainte sa se accidenteze.

CITESTE SI

Modifică setările cookies